Na aukciji skupljeno 10.000 KM za pomoć oboljelima

prije 8 dana | 05.08.2022

Humanitarna aukcija predmeta koje su donirali gosti emisije „Bez teških tema“ O kanala uspješno je završena. Prikupljeno je 10.000 KM koje će biti usmjerene u Fond za liječenja Udruženja Pomozi.ba.

Na aukciji je bilo dvadesetak predmeta od posebne važnosti uspješnih glumaca, pjevača, sportista, koji su ih se rado odrekli i poklonili ih za humanitarne svrhe.

Među njima su lopta Zdravka Mamića sa potpisima igrača Dinama, jedna od prvih gitara Berina Buturovića, unikatna majica Emira Hadžihafizbegovića na kojoj su, uz repliku, i akteri kultne predstave “Žaba”, prvi CD Tijane Dapčević, šal fudbalskog kluba Rosengård kojeg je darovao Nikola Nikić, dva specijalna izdanja CD-a Hanke Paldum, karikatura Blaža Šliškovića, dres Vlatka Glavaša, košulja Izudina Bajrovića iz filma „Deset u pola“, majica Amela Ćurića u kojoj je nastupio na X Faktoru...

Udruženje Pomozi.ba zahvaljuje ovoj TV kući na ideji, te što je aukciju odlučila realizovati u saradnji sa Pomozi.ba i usmjeriti novac onima kojima je najpotrebniji, svim gostima emisije "Bez teških tema" što su donirali predmete za koje ih vežu posebne uspomene, ali i onima koji su podržali aukciju kupivši neke od ponuđenih predmeta i pomogli nam da spasimo nečije živote.


Podijeli novost

Pomozi.ba © 2022. Sva prava zadržana.

Powered by doc.ba