Vozilo za javnu kuhinju u Banjaluci

prije mjesec | 11.11.2022

„Veći sevap u ovoj godini niste mogli zaraditi“ tim riječima i uz srdačne zagrljaje i široke osmijehe dočekali su nas Miroslav, Snježana i Smiljka iz organizacije Mozaik prijateljstva u Banjaluci kada smo im uz brojne namirnice za javnu kuhinju donirali i dostavno vozilo vrijednosti oko 15.000 KM, za koje kažu da je donacija vrijedna zlata.

Nisu mogli da vjeruju da su tek tako dobili vozilo koje će im značajno olakšati sve aktivnosti koje rade kako bi pomogli svojim sugrađanima u nevolji. A ne znaju da je naša sreća još veća jer smo pomogli prijateljima koji se bore sa svakakvim problemima i nedaćama samo da bi pomogli onima koji ih trebaju, jer sve nas čekaju teške situacije u kojima ćemo i mi možda nekada trebati tuđu pomoć.

Pored vozila koje smo donirali, Mozaiku prijateljstva ćemo i svakog narednog mjeseca nastaviti donirati namirnice za oko 5.600 obroka koje prave za socijalno ugrožene Banjalučane..

Znamo da će ovo prijateljstvo između Banjaluke i Sarajeva još dugo trajati, jer dijelimo slične ciljeve, želje i misiju pomaganja drugima i tu smo jedni za druge.


Podijeli novost

Pomozi.ba © 2022. Sva prava zadržana.

Powered by doc.ba