Pomozi.ba pokrenuo izazov na društvenim mrežama povodom nove kampanje „Najbolji obrok u mjesecu“

prije mjesec | 05.12.2021

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je izazov povodom nove kampanje „Najbolji obrok u mjesecu“ kako bismo udruženim snagama spasili što veći broj života naših građana i građanki.

Zaposlenici Pomozi.ba prvi su kreirali trajne naloge za Najbolji obrok u mjesecu - doniranje jednog toplog obroka mjesečno za liječenja naših sugrađana.

Najbolji obrok u mjesecu je onaj koji smo donirali za liječenje, za spas, za život drugih. Trajnim nalogom za doniranje minimalno 8 KM mjesečno, za liječenja Pomozi.ba, sa svrhom Najbolji obrok u mjesecu, direktno finansirate liječenje i lijekove naših građana, komšija, bližnjih.

Sa izazovom na društvenim mrežama počeli smo 5. decembra 2021. godine, a u narednom periodu izazivamo i druge kompanije i pravna lica da se kao kolektivi priključe Najboljem obroku u mjesecu.

Izazovu se možete priključiti na slijedeći način:

1.         Kreirajte trajne naloge za doniranje minimalno 8 KM mjesečno za Pomozi.ba Najbolji obrok u mjesecu;

2.         Objavite na profilima svojih društvenih mreža zašto učestvujete u Najboljem obroku u mjesecu;

3.         Tagujte Pomozi.ba, uz #NajboljiObrokUMjesecu, a možete izazvati i partnerske kompanije da urade isto.

Prva kompanija koju smo izazvali na učešće je naš partner i podrška od nastanka ideje - Agencija Via Media!

Pored Via Medie, izazvali smo i Civitas BiH, Centar ženskih prava, Mega systems BH d.o.o. Visoko, Prime communications, Tetu Pričalicu d.o.o., ćevabdžinicu “Vezir” iz Bihaća, Hemofarm BiH, portal Savjetnici.ba.

Ovim putem pozivamo sve pojedince i kompanije da nam se priključe i u ovoj humanoj misiji, čiji je cilj pomoć oboljelima širom BiH.Podijeli novost

Pomozi.ba © 2022. Sva prava zadržana.

Powered by doc.ba