Svečani ručak povodom Dana državnosti

prije godinu | 28.11.2022

Humanitarna organizacija Pomozi.ba povodom Dana državnosti BiH u petak, 25.11. organizovala je svečani ručak za svoje korisnike u restoranima dobre volje u Sarajevu, Travniku i Bihaću.

Praznik smo iskoristili kako bismo okupili sve ljude koji se hrane obrocima iz Pomozi.ba kuhinja, sa željom da se svi u svečanoj atmosferi zajedno družimo, smijemo, zabavimo i barem na kratko zaboravimo na probleme.


Za raznovrsna ukusna jela koja su se našla na stolovima u Restoranu dobre volje u Sarajevu zaslužna je Općina Stari Grad na čelu sa načelnikom Ibrahimom Hadžibajrićem koja nam je i ove godine dala značajnu podršku za organizaciju svečanog ručka. Općina Stari Grad je za sve naše korisnike obezbijedila i tortu sa zastavom Bosne i Hercegovine, te prigodne poklone, a načelnik Hadžibajrić i predstavnici Općine svoje slobodno vrijeme proveli su pomažući nam u pripremi obroka, te su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Zahvaljujemo i donatorima Bio Šamp, Vitinka, Sad prom, restoranu Izvor, kompaniji Atom Vitez, porodicama Šaćirović i Bektaš, udruženju Karaula, te preduzeću Emanet koji su također obezbijedili prehrambene proizvode za ljude koji se bore za svoju egzistenciju.


Podijeli novost

Pomozi.ba © 2024. Sva prava zadržana.

Powered by doc.ba