Podrška HPLUS RALLYA i HIFA PETROLA

prije godinu | 04.05.2023

HPLUS RALLY i kompanija Hifa Petrol i ove godine pružaju značajnu podršku Udruženju Pomozi.ba, sa ciljem pomaganja djeci iz socijalno ugroženih porodica u Bosni i Hercegovini.

U sklopu ovogodišnjeg rallya, 50 superautomobila će u junu voziti na relaciji Beograd – Monte Carlo, a cilj je da učesnici prikupe što više sredstava za projekat Udruženja Pomozi.ba "Užina za đake", koji će omogućiti mališanima da dobiju obroke tokom svog boravka u školi.

Sva prikupljena novčana sredstva tokom rallya, biće donirana Udruženju Pomozi.ba, koje će se brinuti o realizaciji ovog projekta namijenjenog djeci bez jednog ili oba roditelja, te iz porodica u stanju socijalne potrebe.

Do sada su HPLUS RALLY i Hifa Petrol Udruženju Pomozi.ba donirali više od 80.000 KM za podršku sličnim projektima.

“HPLUS RALLY i Hifa Petrol su uvijek bili veliki partner i prijatelj Udruženja Pomozi.ba. Ovo je još jedan dokaz kontinuiranog angažmana u naporima za poboljšanje kvaliteta života onih kojima je pomoć najpotrebnija. Njihov doprinos ne samo da će pomoći djeci da se hranom opskrbe u školi, nego će im također pomoći da se osjećaju vrijedno i značajno u društvu u kojem žive”, istakao je Elvir Karalić, predsjednik Udruženja Pomozi.ba.

Pridružite se i vi ovoj humanitarnoj misiji i pomozite da ova važna inicijativa bude uspješna. Svi zajedno možemo stvoriti bolju budućnost za djecu u našoj zemlji. Svoj doprinos možete dati uplatom na račun Udruženja: 154-180-20085330-48, Intesa Sanpaolo Banka BiH sa naznakom „HPLUS RALLY“.


Podijeli novost

Pomozi.ba © 2024. Sva prava zadržana.

Powered by doc.ba