Posjeta načelnika Općine Stari Grad

prije mjesec | 25.01.2024

Sa zadovoljstvom smo ugostili predstavnike Općine Stari Grad na čelu sa načelnikom Irfanom Čengićem, kako bismo im zahvalili na dosadašnjoj podršci i dogovorili nastavak saradnje na projektima od značaja za lokalnu zajednicu. Samo u posljednjih mjesec dana Općina je Udruženje Pomozi.ba podržala sa 29.000 KM za društveno odgovorne i humanitarne projekte.

Za realizaciju programskih aktivnosti kada je u pitanju pomoć narodu Palestine Općina nam je donirala 19.000 KM, a 10.000 KM namijenjeno je za finansiranje projekta "Volonterski centar",  u sklopu kojeg ćemo vršiti obuku novih volontera koji će ubuduće raditi na realizaciji humanitarnih akcija .

Pored načelnika Čengića, zahvalnicu smo uručili i vijećniku u Općinskom vijeću Stari Grad Emiru Bići koji je podnio amandman za projekat "Volonterski centar".

Podsjećamo, zahvaljujući dugogodišnjoj podršci Općine, Udruženje Pomozi.ba je na području Starog Grada uspjelo otvoriti Restoran dobre volje i javno kupatilo koje koristi nekoliko stotina građana u stanju socijalne potrebe.

Ovo su samo neki od dosadašnjih zajedničkih projekata, a sigurni smo da će ih biti još mnogo. Podijeli novost

Pomozi.ba © 2024. Sva prava zadržana.

Powered by doc.ba