Humanitarni triatlon od Sarajeva do Neuma

prije mjesec | 12.06.2024

Studenti Imran Muharemović, Faruk Suljović i Tina Tadić uspješno su realizovali humanitarni triatlon od Sarajeva do Neuma, prešavši ukupnu udaljenost od 200 kilometara.

Imran Muharemović je prvu etapu prešao biciklom od Sarajeva do Neuma (ukupna udaljenost od 123 kilometra). Faruk Suljović je zatim istrčao drugu etapu od 70 kilometara od Mostara do Neuma. Tina Tadić je za finale preplivala Neumski zaljev (ukupno 5 kilometara).

Zahvaljujemo se na podršci partnerima i prijateljima, među kojima su: Poljoprivredno - prehrambeni fakultet u Sarajevu, Asocijacija studenata poljoprivredno - prehrambenog fakulteta, Turistička zajednica grada Sarajeva (Visit SA), sportsko udruženje “Semper Paratus”, Udruženje za medicinske edukacije i djelovanja “Medu ba”, Seventyone studio, biciklistički klub “Rotacija Spin”, trkački klub “Trčanje i to”, Amor Bečić, Faid Laličić, Faris Rizvic, Benjamin Dlakić i Marinko Glavinić.

Zahvaljujemo i svima onima koji su uplatama na žiro račune Udruženja Pomozi.ba i pozivima na telefonski broj 17021 podržali Pomozi.ba Fond za liječenja.


Podijeli novost

Pomozi.ba © 2024. Sva prava zadržana.

Powered by doc.ba